Ledenbijeenkomst

Kaart wordt geladen...

Datum
vrijdag 23 november 2018
15:00 - 18:00

Locatie
Vanderlande Industries BV

Tijdens deze vergadering bij een van onze leden van het eerste uur zal het besluit om CVO en VMK te fuseren tot “Ondernemend Veghel” in stemming worden gebracht.

Tevens zullen wij op een interactieve manier aandacht geven aan het belang van samenwerking.
Mocht tot een fusie worden besloten, dan nemen wij ook afscheid van onze bestuursleden Herman Molenaar, Bob Hutten en Jeroen de Bree, terwijl wij de nieuwe bestuursleden Wilco Jansen en Hein van Berkel van harte welkom heten. Natuurlijk mag een feestelijke borrel waarbij we (ongeacht de uitkomst van de stemming) samen kunnen proosten op de toekomst niet ontbreken! Ook onze oud-voorzitters zijn uitgenodigd voor deze bijzondere ALV.

De fusiebescheiden van de zijde van CVO zijn voorafgaand aan de depone­­ring bij de KvK en publicatie in de Telegraaf ter inzage gelegd ten kantore van haar secretaris zijnde Annelies Jansen op het adres Pastoor van Haarenstraat 40 te Mariaheide. CVO staat ingeschreven ten kantore van VNO-NCW Brabant Zeeland, Reitseplein 1 te Tilburg, echter het komt ons niet praktisch voor dat de fusiebescheiden aldaar ter inzage liggen.

Volmacht
Voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn op 23 november maar toch hun stem willen laten gelden, is een volmacht per mail toegezonden.
De secretaris van CVO ontvangt deze volmacht graag retour en zal overeenkomstig jouw wens schriftelijk en anoniem een stem uitbrengen tijdens de ALV.

Het bestuur vindt het belangrijk dat iedereen zijn stem laat gelden! Laat daarom direct even weten of we al dan niet op je komst mogen rekenen via een mailbericht aan cvo@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage via de Montgomeryweg/Rooseveltlaan. De ontvangst is in Gebouw 50, waar je overdekt naar toe kunt lopen.

Het wordt wellicht een historische bijeenkomst, dus zorg dat je erbij bent!

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.